Miksi rakentaa hiekkalinnan kun voit tehdä sohvan? Lomakuvat leviävät netissä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Uimarannat kutsuvat kesälomailijoita luokseen etenkin aurinkoisina päivinä. Uimavesien lämpötilat ovat kohonneet Suomessa hemmottelulukemiin. Hiekkalinnojen rakentaminen on etenkin pikkuväen lempipuuhaa rannalla.

Netissä leviää nyt kuvia, joissa on hiekasta rakennettuja sohvia. Mikäpä olisi sen miellyttävämpi tapa nauttia aurinkorannan tunnelmasta, kuin löhötä itsetehdyn hiekkasohvan päällä. Sohvalle kannattaa panna pyyhkeitä tai rantaviltti.

Sohvasta voi rakentaa niin ison, että sille mahtuu koko perhe kerralla. Osa on tehnyt hiekkasohvasta ympyrän siten, että keskelle on rakennettu nuotiopaikka esimerkiksi makkaranpaistoa varten. Sohvakuvia on julkaistu sosiaaliseen mediaan esimerkiksi sandcouch-hastagilla.

Why build a castle if you can build a couch 😁👍

Publiée par The Angels sur Lundi 10 juin 2019

View this post on Instagram

Have to build one in the summer 👌#sandcouch #firetv #bbq

A post shared by #galaVANter (@cozysirishtravels) on