Sama keitto on muhinut ravintolassa jo 45 vuoden ajan

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joidenkin ravintoloiden suosikkiannokset säilyvät ruokalistalla vuosikymmenestä toiseen. Erään thaimaassa sijaitsevan ravintolan keitto on kirjaimellisesti muhinut yli neljän vuosikymmenen ajan.

Metsästäjän muhennos -nimellä tunnetussa perinteisessä ruoanlaittotavassa ruoka muuttuu sitä maittavammaksi, mitä kauemmin se kypsyy. Bangkokin Wattana Panich -ravintolan neua tuna -keitto onkin kiehunut 45 vuoden ajan.

Yli jäänyttä lientä ei heitetä pois, vaan se lisätään seuraavan päivän keittoon. Wattana Panichin neua tuna sisältää muun muassa haudutettua naudanlihaa, lihapullia ja naudan sisäelimiä, kuten vatsalaukkua. Ravintolaan ja sen suosittuun keittoon tutustutaan Great Big Storyn tuoreella videolla.