Amanda Bynes valmistui muotisuunnittelijaksi – vakavista ongelmista huolimatta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Amanda Bynes oli taannoin vielä kovassa nousussa oleva Hollywood-tähti, kunnes joutui rappiolle. Tähti herätti runsaasti kohua esimerkiksi haukkumalla eturivin julkkiksia kovasanaisesti. Sittemmin hän on kärsinyt päihdeongelmista ja mielenterveyttä horjuttaneista sairauksista.

Amanda Bynes toimitettiin taannoin pakkohoitoon suljetulle osastolle. Hän sai muutama vuosi sitten elämän takaisin raiteilleen ja aloitti uuden alan opiskelun. Nyt neitokainen on kertonut valmistuneensa Orange Countyssa sijaitsevasta Fashion Institute of Design & Merchandising -oppilaitoksesta. Hän sai taannoin samasta koulusta potkut, kun saapui tunneille kannabiksen vaikutuksen alaisena ja yritti ostaa koulukavereita tekemään hänen läksynsä

Hiljattain lukuisista elokuvarooleistaan tunnettu Amanda Bynes suunnitteli tekevänsä paluuta valkokankaalle. Valitettavasti 33-vuotias nainen on retkahti jälleen kerran päihteisiin. Hän on viettänyt tänäkin vuonna pitkiä aikoja hoitolaitoksessa, mutta on silti valmistunut unelmiensa ammattiin.