Cardi B otti Offsetin nimen reiteen – esitteli tatuoinnin Facetimessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuointiartistit ovat kautta aikojen varoittaneet ihmisiä ikuistamasta puolisoidensa nimiä kehoon. Cardi B ei tästä välittänyt, vaan on ottanut miehensä Offsetin nimen tatuoituna takareiteen.

Offset ja Cardi B ovat yksivuotiaan Kulture-tytön vanhemmat. Pariskunnan kerrotaan menneen taannoin salaa naimisiin keskenään, mutta viime vuonna heidän suhteensa oli vaakalaudalla uskottomuusepäilyjen vuoksi. Nyt Cardi B on kuitenkin päättänyt kantaa miehensä nimeä ihossa, Billboard uutisoi.

Laulajatar on esitellyt Offset-kirjoitusta takareidessään miehensä kanssa Facetime-puhelua tehdessään. Offset on julkaissut tatuoinnista kuvan myös sosiaaliseen mediaan. Offset aneli Cardi B:tä takaisin eron jälkeen ja lupasi, että ei enää ikinä satuta naista typeryyksillään. Hän ymmärsi, mikä on tärkeintä.

View this post on Instagram

CANT WAIT TO GET HOME 👅👅👅

A post shared by OFFSET (@offsetyrn) on