Janni Hussi riemuitsee somessa – syöpälääkäriltä ilouutinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi tunnetaan terveellisistä elämäntavoistaan ja energisestä olemuksestaan. Kesäkuun alussa hän kuitenkin paljasti sairastuneensa pahanlaatuiseen syöpään. Kasvain leikattiin kesäkuun alussa.

Nyt Janni on kertonut seuraajilleen ilouutisia sosiaalisessa mediassa, sillä hän on käynyt ensimmäisessä kontrollissa. Siellä lääkärillä oli hyviä uutisia, jotka Hussi jakoi nyt onnellisena myös somessa.

– Tänään oli mun eka kontrolli. Vastaanotolle päästyäni lääkäri kysyi että miten menee? Vastasin että oikein hyvin! Johon lääkäri totesi, että niin myös tulosten puolesta, sillä koko sarkooma on saatu poistettua ja leikatut marginaalit ovat olleet riittävät. Bujaaa, Janni Hussi riemuitsi.

– Jatkotoimenpiteitä ei siis tarvita ja seuraavan kerran jatketaan kontrollointia vuoden päästä. Oon niin ilonen että heitän kohta voltin! Tosin sit voi olla että joudun takas vastaanotolle nopeammin ku oli suunnitelmissa. Ehkä mä jätän voltit heittämättä ja lähden avaamaan penikoita juhlan kunniaks, Janni jatkoi.

View this post on Instagram

Tänään oli mun eka kontrolli. 👨🏼‍⚕️ Vastaanotolle päästyäni lääkäri kysyi että miten menee? Vastasin että oikein hyvin! Johon lääkäri totesi, että niin myös tulosten puolesta, sillä koko sarkooma on saatu poistettua ja leikatut marginaalit ovat olleet riittävät. 🙌🏻 Bujaaa! 💥 Jatkotoimenpiteitä ei siis tarvita ja seuraavan kerran jatketaan kontrollointia vuoden päästä. Oon niin ilonen että heitän kohta voltin! Tosin sit voi olla että joudun takas vastaanotolle nopeammin ku oli suunnitelmissa 🤔 Ehkä mä jätän voltit heittämättä ja lähden avaamaan penikoita juhlan kunniaks 😹😵 . . Lämmin kiitos koko hoitotiimille jos ikinä tätä satutte näkemään. 💙🙏🏻

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Maaliskuussa tehty syöpädiagnoosi tuli fitness-julkkikselle täytenä yllätyksenä.

– Maaliskuussa menin näyttämään mun iholla ollutta näppylää ihotautilääkärille. Naureskelin, että nyt käydään posauttamassa yksi ihonalainen finni YouTubesta nähdyllä tyylillä, Janni Hussi kertoi taannoin Instagramissa.

– Hymy kuitenkin hyytyi nopeasti, kun lääkäri löysi mun ”finnistä” värimuutoksia. Siitä alkoi viikkoja kestänyt epätietoisuus ja odottelu, joka päättyi tänään HUSin leikkuupöydälle. Enpä olisi tuolloin maaliskuussa odottanut, että mä kohtaisin syövän 27-vuotiaana.