Kim Cattrall ei palaa enää koskaan Sinkkuelämää-tuotantoon – saanut kiusaamisesta tarpeekseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljän sinkkunaisen elämästä kertova New Yorkiin sijoittuva televisiosarja Sinkkuelämää on yksi historian menestyneimmistä tuotannoista. Sarjan pohjalta on tehty kaksi elokuvaa. Kolmannen elokuvan ilmestyminen on kuitenkin viivästynyt näyttelijöiden erimielisyyksien vuoksi.

Samantha Jonesia suositussa televisiosarjassa 94 jakson verran esittänyt Kim Cattrall on paljastanut julkisuuteen, että naisen vastanäyttelijät eivät olleet kovinkaan mukavia häntä kohtaan. 62-vuotias ei suostu enää näyttelemään tuotannoissa, joissa on ilkeitä ihmisiä. Hän haluaa nauttia työstään.

– Jokainen oppii asioita elämänsä aikana ja minun oppituntini on ollut se, että työskentelen jatkossa vain hyvien ihmisten kanssa ja teen siitä hauskaa, Cattrall kertoi Daily Mailille.