Nainen otti huumepäissään karmean tatuoinnin: ”Taikasienet käskivät tehdä niin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päihteiden vaikutuksena alaisena ihmisille tulee mieleen joskus toinen toistaan huonompia ideoita, ja Suomessa tuttuja ovat lähinnä juovuspäissään tehdyt tempaukset. Lukemattomat ihmiset ovatkin ottaneet esimerkiksi tatuointeja juovuksissa.

Nyt eräs yhdysvaltalainen nainen on vetänyt eräällä tavalla pohjat tässä kyseenalaisessa lajissa. 19-vuotias artisti ja musiikkituottaja The Opposite of Sadness on paljastanut ottaneensa kasvoihinsa tatuoinnin, jossa lukee suurikokoisin kirjaimin englanniksi ”It’s f***ed up but true”.

Syy tatuoinnin ottamiseen ei ollut mikään kovin tavanomainen, sillä nainen kertoo tehneensä päätöksen ottaa tämä tatuointi kasvoihinsa, koska taikasienet käskivät hänen tehdä niin. Hän myöntää olleensa erittäin vahvasti huumesienten vaikutuksen alaisena otettuaan kerralla liikaa sieniä. Kaiken lisäksi hän oli yksin, joten kukaan ei ehtinyt estellä häntä. Tatuoinnin tekijä toteutti naisen toiveen ja tulos nähdään nyt kuvassa.