Fortnite-striimaajaatähti vaihtaa leiriä – jättää Twitchin Microsoftin vuoksi

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tyler ”Ninja” Blevins on mahdollisesti maailman nimekkäin Fortnite-pelaaja. Hänet tunnetaan suorista pelilähetyksistään, joita on tähän saakka seurattu Twitch-palvelussa. Nyt Ninja on yllättänyt faninsa.

Pelaajatähti ilmoitti jättävänsä Twitch-suoratoistopalvelun Microsoftin Mixer-alustan vuoksi. Ninjan siirtyminen Mixeriin on merkittävä saavutus palvelulle. Ninja oli Twitchin katsotuin pelaaja noin 14 miljoonalla seuraajalla.

The Verge -sivuston mukaan Mixeriä käyttää noin 69 000 striimaajaa, kun taas Twitchissä livelähetyksiä tekee noin 1,5 miljoonaa käyttäjää.

28-vuotias Ninja aloitti pelilähetysten tekemisen vuonna 2011 H1Z1 ja PlayerUnknown’s Battlegrounds -peleillä. Vuonna 2018 Yhdysvaltojen Detroitista kotoisin oleva tähti teki historiaa poseeraamalla ensimmäisenä ammattilaisena E-urheilijana ESPN The Magazine -lehden kannessa.