Izabel Goulartin mitättömät bikinit eivät jättäneet arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

View this post on Instagram

La Fontelina ⛱💙 Take 3 #italy #capri #vacation #lafontelinacapri

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Nyt Izabel nähdään esittelemässä täydellisyyttä hipovaa bikinipeppuaan rannalla. Hänellä on yllään asu, jonka alaosa ei jätä käytännössä mitään arvailun varaan. Samalla se paljastaa myös aiempien bikinien rusketusrajat.

View this post on Instagram

Details ☀️ #italy #vacation #almare

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta. Izabel kihlautui vuonna 2018 jalkapallotähti Kevin Trappin kanssa.