Mies lähetti poliisiasemalle suklaapeniksen – pitkä vankilatuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suklaasta valmistetun peniksen lähettämisellä voi olla yllättävän rankat seuraamukset. Tämän sai huomata Texasissa asuva Thomas Roy Gourneau. Hän lähetti suklaasta valmistetun peniksen McLennan Countyn poliisiasemalla työskentelevälle Tracy Chancelle.

Gourneau kertoi kyseessä olleen vitsi. Chancen mukaan hän on joutunut häiriköinnin kohteeksi siitä saakka, kun alkoi seurustella lähettäjän ex-tyttöystävän kanssa. Nyt lähettäjää saattaa odotta teostaan kuuden kuukauden vankeusrangaistus. Miehen asianajajan mukaan ainoa syy rikossyytteelle oli se, että peniksen vastaanottaja oli poliisi.

Suklaapenis lähetettiin Chancelle anonyymisti, mutta poliisit onnistuivat selvittämään sen lähettäjän ja pidättämään Gourneaun. Vice-lehden mukaan takuusummaa vastaan vapautettu mies kieltäytyi syyteneuvotteluista.