Autoilija ei huomannut kissan nukkuvan autonsa päällä – lemmikille hurja seikkailu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikinomistajien arjesta ei puutu yllättäviä tilanteita. Taannoin erään kissan omistaja sai oppia kantapään kautta tarkistamaan, onko auton päällä mitään ylimääräistä.

Malesiassa asuva Eva Reeta oli kiirehtimässä viemään serkkuaan kouluun, eikä huomannut perheen kissan nukkuvan auton katolla. Hän kuuli naukumisen ääniä mutta ei kiinnittänyt niihin tarkempaa huomiota.

Kissan onneksi Reetan vierellään ajanut autoilija avasi ikkunansa ja ilmoitti hänelle laiskasta salamatkustajasta. Nainen pysäytti autonsa, nouti kissan katolta ja vei lemmikin takaisin kotiin. 11-vuotias kissa selvisi koettelemuksesta Daily Mailin mukaan naarmutta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.