Janni Hussi Ibizalla – somekuva mannaa miesfaneille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkukesästä karmaisevan syöpädiagnoosin saanut suomalainen fitness-tähti ja realityohjelmien vakiokasvo Janni Hussi kertoi aiemmin tällä viikolla, että kesäkuussa leikatusta pahanlaatuisesta kasvaimesta ei ollut enää ensimmäisessä kontrollissa mitään jäljellä. Hän kertoi ilouutisen sosiaalisessa mediassa.

– Tänään oli mun eka kontrolli. Vastaanotolle päästyäni lääkäri kysyi että miten menee? Vastasin että oikein hyvin! Johon lääkäri totesi, että niin myös tulosten puolesta, sillä koko sarkooma on saatu poistettua ja leikatut marginaalit ovat olleet riittävät. Bujaaa, Janni Hussi riemuitsi.

– Jatkotoimenpiteitä ei siis tarvita ja seuraavan kerran jatketaan kontrollointia vuoden päästä. Oon niin ilonen että heitän kohta voltin! Tosin sit voi olla että joudun takas vastaanotolle nopeammin ku oli suunnitelmissa. Ehkä mä jätän voltit heittämättä ja lähden avaamaan penikoita juhlan kunniaks, Janni jatkoi.

View this post on Instagram

Poolio.⛲️

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Nyt Janni on julkaissut itsestään upean kesäisen valokuvan Ibizalta, jossa hän poseeraa uima-altaan reunalla bikineissä. Kuvatekstinä nähdään lyhyt ja yksinkertainen ”Poolio”, joka kiteyttänee lomareissun tunnelmat.