Kylie Jenner naku-uikkareissa somekuvissa – rohkea asu rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosmetiikkaimperiumin perustanut Kylie Jenner ja hänen poikaystävänsä Travis Scott ovat 1,5-vuotiaan Stormin onnelliset vanhemmat. Äskettäin paljastui, että pariskunta on suunnitellut toisen lapsen tekemistä. Nyt upporikas Kylie on kuitenkin poseerannut naku-uikkareissa.

View this post on Instagram

let em wonder 🔮

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kosmetiikkamiljardööri Kylie Jenner poseeraa tuoreissa somekuvissaan uimapuvussa, jossa on alastoman naisen kuvio. Näin ollen nopeasti vilkaistaessa voi tulla mielikuva, että Kylie olisi aidosti alastomana tai uimapuku läpinäkyvä.

View this post on Instagram

good vibes only 🌴

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

a bikini kinda life 🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

it’s almost #LEOSZN where my Leo’s at?

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

21-vuotias Kylie Jenner on aina sanonut haluavansa ison perheen. Naisella on kuitenkin paljon työtä yrityksensä ja julkisuuselämänsä kanssa. Hän on kertonut, että lapsen saaminen oli koko elämänlaadun paremmaksi muuttanut tapahtuma.