Mies yllätti vaimonsa – täytekakku kuin verkkokaupan paketti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emily McGuirella on tapana tilata Amazon-verkkokaupasta tuotteita vähintään pari kertaa viikossa. Niinpä valokuvausyritystä ylläpitävän naisen aviomies päätti yllättää hänet lempiasiaa muistuttavalla kakulla.

Emily sai Waylonilta kakun, joka muistutti päällisin puolin aivan Amazonin postipakettia. Yhdennäköisyys oli niin suuri, että nainen kertoo CNN-uutissivustolle luulleensa sitä ensin aidoksi pahvilaatikoksi.

Sweet Dreams Bakeryn luomassa suklaakakussa oli jopa postituslappu ja teippiä. Näyttävä ja herkulliseksi kuvailtu luomus maksoi noin 50 dollaria. Emily jakoi kakusta myöhemmin kuvia Facebookissa, jossa ne lähtivät nopeasti leviämään viraalina.

 

You know you order from Amazon a little too much if your husband gets this cake…😂 Amazon.com Sweet Dreams Bakery of Dunn

Publiée par Emily McGuire sur Vendredi 19 juillet 2019