Lukiolainen pelasti koko viestijoukkueen – sensaatiomainen nousu ykköseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin, kuinka amerikkalainen lukion viimeistä vuotta opiskeleva Matthew Boling on juossut 100 metriä aikaan 9,98. Nyt hän on pelastanut opinahjonsa viestijoukkueen juoksemalla ankkuriosuuden ennätysnopeasti.

Teksasilainen juoksijalupaus Matthew Boling on juossut teksasilaisten lukioiden välisissä yleisurheilukilpailuissa 4×400 metrin viestissä ankkuriosuudella. Tällä suorituksella hän nosti viestijoukkueensa toiselta sijalta voittoon. Hän on ylivoimaisesti paras lukioikäinen juoksija Yhdysvalloissa.

Hänen sadan metrin ennätysjuoksu sai runsaasti mediahuomiota ympäri maailmaa. Nuoren miehen nimi on hyvä panna muistiin, sillä hänet nähdään tulevaisuudessa arvokisojen palkintokorokkeella takuuvarmasti.