Mel B bikineissä – herutteli fitness-vartaloaan videolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -tähti Mel B joutui viime keväänä sairaalaan pelottavien oireiden vuoksi. Tähti menetti oikean silmänsä näkökyvyn tulehduksen seurauksena. Poptähden mukaan hänen oikea silmänsä sokeutui ja vasemman silmän näkö sumeni. Oikeassa silmässä diagnosoitiin värikalvon vaikea tulehdus ja vasemmassa silmässä uveiitti.

Tuolloin ennustettiin, että silmävamma parantuisi itsestään muutamassa kuukaudessa. Nyt Melanie Brown onkin julkaissut jo itsestään kesäisen videon, jossa hän keikistelee kameran edessä bikineissä. Upeaa fitness-vartaloaan esittelevä poptähti nauttii samalla virvoittavaa juomaa. Kuva on ikuistettu Italian Caprilla sijaitsevassa Fontelina-rantaravintolassa. Samassa ravintolassa nautiskeli samaan aikaan myös supermalli Heidi Klum.