Marika Fingerroos rohkeana etelänlomallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

View this post on Instagram

Huh tätä hellettä🌞. Nyt vilvoittelemaan 💦

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

Viime aikoina Suomen lisäksi myös maailmalla kesäkeleistä täysin rinnoin nautiskellut Marika Fingerroos suuntasi äskettäin aurinlomalle Turkissa sijaitsevaan Siden kaupunkiin, josta hän julkaisi näyttäviä somekuvia. Nyt kohukaunotar nähdään sen sijaan esittelemässä takapuoltaan häviävän pienissä bikineissä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.