Rihanna tylytti Trumpia: ”AK-47:n saa helpommin kuin viisumin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on avautunut sosiaalisessa mediassa Donald Trumpille. Syynä on presidentin reaktio El Pason joukkoammuskeluun. Trump kutsui Twitterissä joukkoammuskelua pelkurin teoksi ja kertoi tuomitsevansa tapahtuneen.

Rihanna näpäytti presidenttiä erityisesti siitä, ettei hän kutsunut Yhdysvaltoja viime päivinä riepotelleita väkivallantekoja terrorismiksi.

– Maassasi tapahtui kaksi terroristihyökkäystä peräkkäin. Niissä kuoli lähes 30 viatonta ihmistä, Rihanna kirjoitti.

– Kuvitelkaa maailma, jossa AK-47:n hankkiminen on helpompaa kuin viisumin. Kuvitelkaa maailma, jossa rakennetaan muuria pitämään terroristit Yhdysvalloissa, tähti jatkoi.

 

View this post on Instagram

Um… Donald, you spelt “terrorism” wrong! Your country had 2 terrorist attacks back to back, hours apart leaving almost 30 innocent people dead. This, just days after yet another terrorist attack in California, where a terrorist was able to LEGALLY purchase an assault rifle (AK-47) in Vegas, then drive hours to a food festival in Cali leaving 6 more people dead including a young infant baby boy! Imagine a world where it’s easier to get an AK-47 than a VISA! Imagine a world where they build a wall to keep terrorists IN AMERICA!!! My prayers and deepest condolences to the families and loved ones of all the victims and the communities affected and traumatized, from Texas, California, and Ohio! I’m so sorry for your loss! Nobody deserves to die like this! NOBODY!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on