David Beckham käytti kännykkää ajaessaan – sai kuukauden ajokiellon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Matkapuhelimen näppäily autoa ajaessa on useissa maissa kiellettyä myös silloin, kun sitä harrastaa miljonääri ex-jalkapalloilija. Tämä kävi taannoin selväksi David Beckhamille. Beckham kuvattiin käyttämässä älypuhelintaan samalla kun hän ajoi autolla Lontoon Great Portland Streetillä.

Tähti joutui tapauksen johdosta oikeuteen, jossa hän myönsi syyllistyneensä rikkeeseen. Beckhamin määrättiin oikeudessa kuuden kuukauden ajokieltoon. Siihen vaikuttivat myös kuusi aikaisempaa ylinopeusrikettä. Tuomari Catherine Mooren mukaan Beckham ajoi tapahtumahetkellä hitaasti, mutta se ei ollut tekosyy lain rikkomiseen.

– Eteenpäin katsomisen ja tiehen huomion kiinnittämisen sijaan hän näytti tuijottavan syliinsä, syyttäjä Matthew Spratt kuvaili The Guardianin mukaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.