Delilah Belle Hamlin kuin bikinimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on monille suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Hän itse viihtyy yhä edelleen harvakseltaan julkisuudessa, mutta nyt hänen 20-vuotias tyttärensä Delilah Belle Hamlin on tekemässä kovaa nousua julkkismarkkinoilla ainakin mikäli sosiaaliseen mediaan on uskominen.

View this post on Instagram

gonna keep this short because I could go on and on about this guy. I’ve struggled with relationships in the past because I would attract negative energy because my energy was negative. This guy came into my life when I felt more confident and okay with being alone. I didn’t think I needed a relationship to be happy and I don’t but he’s truly made me the happiest I’ve ever been. I’ve always believed everything happens for a reason and everything is meant to be. I’ve never met someone quite like him. I think he’s one of the most genuine humans I’ve met with a soul and heart like no other. He has truly changed my life for the better and I am so unbelievably grateful for love island for showing him to me 😂 I’ll just go out and say it- we met because I stalked him and slid into his dms like the independent woman I am lol. This is my best friend in the whole world and the love of my life. I love you baby and hope for this next year to be an amazing one for you❤️ happy birthday @eyalbooker (ps. He bought us matching birthday hats)

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on

Delilah tekee jo nyt menestyksekästä malliuraa ja hän julkaisee runsaasti kuviaan sosiaalisessa mediassa, ja ajoittain myös äiti on julkaissut tyttärestään uimapukukuvia. Nyt Delilah nähdään kuitenkin itse julkaisemissaan upeisa lomakuvissa.

View this post on Instagram

Pre Coachella Vibes! ✨ @victoriassecret

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on

20-vuotias Delilah Belle Hamlin ei ole pudonnut kauas puusta mitä tulee näyttävään ulkonäköön ja upeaan vartaloon. Myös hänen äitinsä Lisa Rinna on jakanut innoissaan tyttärensä upeita mallikuvia sosiaalisessa mediassa ja erityisesti Instagramissa. Delilah on poseerannut usein siskonsa Amelia Gray Hamlinin kanssa, sillä sisko aloittelee niin ikään parhaillaan omaa malliuraansa.