Storm Area 51 -tapahtuma poistettiin Facebookista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebookiin ilmestyi heinäkuussa tapahtuma, jossa suunniteltiin rynnäkköä Area 51 -sotilastukikohtaan. Ufojen väitetyksi kätköpaikaksi väitettyyn tukikohtaan halusi tunkeutua jopa kaksi miljoonaa ihmistä.

Nyt Storm Area 51 -tapahtuma on poistettu Facebookista. Sen perustajan, Mathew Robertsin mukaan yhteisöpalvelu ilmoitti hänelle tapahtumanolevan Facebookin yhteisönormien vastainen. Roberts perusti myöhemmin uuden Facebook-tapahtuman, mutta sekin poistettiin.

Robertsin mukaan tapahtuma oli alun perin pelkkä vitsi. Nyt hän kuitenkin suunnittelee CNet-sivuston mukaan järjestävänsä Nevadan aavikolla festivaalit 20. syyskuuta, jolloin rynnäkön oli tarkoitus tapahtua.

Area 51 sijaitsee noin 240 kilometrin päässä Las Vegasista. Salaliittoteorioiden mukaan Yhdysvaltojen hallitus piilottelee tutkikohdassa maahan pudonneita avaruusaluksia ja niiden matkustajia.

 

WHAT. THE. FRICK.

Publiée par Matty Roberts sur Samedi 3 août 2019