Tekashi 6ix9inen tyttöystävä tatuoi räppärin kasvot rintaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Tekashi 6ix9ine pidätettiin viime syksynä muun muassa kiristyksestä ja aseellisesta ryöstöstä epäiltynä. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka kauan tähti tulee istumaan telkien takana.

6ix9inen tyttöystävä Jade on sittemmin pitänyt huolen siitä, että hän pääsee näkemään rakkaansa kasvot tämän vankilaan joutumisesta huolimatta. Jade on nimittäin ottanut rintaansa räppärin kasvoja esittävän mustavalkoisen tatuoinnin.

Tekashi 6ix9ine on tehnyt oikeudessa yhteistyötä viranomaisten kanssa. Mikäli räppäri haluaa lyhyemmän tuomion, saattaa hän joutua todistamaan Nine Trey Blood Gang -jengin rikoskumppaneitaan vastaan. Tämä puolestaan saattaa asettaa 6ix9inen oman hengen vaaraan.

 

View this post on Instagram

Just got Chris Brown tatted shit crazy 🤦🏽‍♀️

A post shared by JADE ⚡️ (@__ohsoyoujade) on