Elizabeth Hurley yläosattomissa – pulahti uima-altaaseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. Tähti tunnetaan myös ahkerana Instagram-käyttäjänä. Viime aikoina 53-vuotias näyttelijä on ilahduttanut fanejaan jo useita kertoja näyttävien bikinikuvien merkeissä.

Austin Powersin seksipommi on nyt riisunut vaatteensa ja pulahtanut uima-altaaseen pelkät bikinien alaosat yllään. Hän julkaisi lisäksi kuvan pulahduksestaan sosiaalisessa mediassa ja sai faninsa riemastumaan.

Elizabeth Hurley asuu nykyään Los Angelesissa, ja kehuu Kaliforniaa upeaksi paikaksi, vaikka kaipaakin kotiaan. Tähti on esiintynyt viimeksi televisiossa The Royals -sarjassa, ja seuraavaksi hänet tullaan näkemään Runaways-sarjan tulevalla kolmannella tuotantokaudella.