Emojitalo aiheutti riidan – naapuri suivaantui

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaaleanpunainen ja emojen koristeltu talo on aiheuttanut eripuraa naapureiden välille. Los Angelesissa sijaitseva rakennus ei ole kaikkien lähellä asuvien mieleen. Kathryn Kidd palkkasi Z The Art -nimisen taiteilijan maalaamaan kotinsa seinään emojeja.

Naapureiden mukaan ne rumentavat aluetta, ja yksi heistä uskoo kyseessä olevan jopa häneen kohdistettua kiusantekoa. Kidd sai toukokuussa 4 000 dollarin sakot vuokrattuaan kotia alueen lakien vastaisesti Airbnb-palvelussa. Naisen ilmiantoi Easy Reader -sivuston mukaan hänen naapurinsa Susan Wieland.

Wieland uskoo pian tapauksen jälkeen seinään ilmestyneiden emojien viittaavan itseensä, sillä hänellä on niiden tavoin pitkät ripset. Kiddin mukaan emojien tarkoitus ei ole kuitenkaan loukata ketään. Kaupunginvaltuusto ei ole näillä näkymin poistattamassa seinämaalauksia, sillä ne sijaitsevat yksityisellä alueella.