Spotify paljasti – Flow Festivaalin suosikkitähdet kotimaisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Flow Festivaali levittäytyy loppuviikoksi Helsingin Suvilahteen. Nyt Spotify on paljastanut, että tapahtuman suosituimmat esiintyjät ovat Pyhimys, Gasellit ja IBE. Myös Pariisin Kevään ja Alman musiikkia on musiikkipalvelun mukaan fiilistelty ahkerasti ennen viikonlopun keikkoja.

Määrittääkseen keitä Flow Festivaalin artisteja festarikävijät odottavat eniten Spotify tarkasteli suomalaisten suoratoistokertoja musiikkipalvelussa festaria edeltävällä viikolla. Kaupunkikulttuuri- ja musiikkifestivaali Flow tunnetaan laajasta musiikkikattauksestaan, joka vaihtelee klubimusiikista indierockin kautta suurten maailmantähtien esiintymisiin. Suomalainen festivaalikansa odottaa kuitenkin eniten kotimaisia artisteja ja bändejä.

Viikonlopun aikana lavalla nähtävistä maailmantähdistä Spotifyn kymmenen kuunnelluimman Flow-esiintyjän joukkoon ylsi vain ruotsalaistähti, Tove Lo, sekä australialainen indierockyhtye Tame Impala. Flow Festivalin odotetuimmat artistit Spotify-kuuntelijoiden mukaan seuraavat.

1. Pyhimys

2. Gasellit

3. IBE

4. Pariisin Kevät

5. ALMA

6. Chisu

7. Tove Lo

8. J. Karjalainen

9. Tame Impala

10. Ville Valo & Agents