Antti Ketosen debyyttialbumille kultalevy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Antti Ketosen debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin toukokuussa. Levy nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan virallisen albumilistan sijalle kaksi ja fyysisenä se oli viikon myydyin. Nyt albumi on ylittänyt kultarajan.

– On ollut uskomattoman hienoa saada levystä hyvää palautetta ja kuulla kuinka se koskettaa ihmisiä. Olen todella kiitollinen, että olen päässyt heti ekana festarikesänäni valloittamaan jengiä isoille areenoille uusilla biiseilläni, Antti Ketonen kommentoi.

– Olisitpa sylissäni -levy on henkilökohtaisempi kuin koskaan osasin kuvitella ja kappaleisiin on ammennettu iso pala minua, joten jo senkin takia menestys koskettaa erityisen paljon, Antti Ketonen iloitsee.

Antti Ketonen haastattelussa Iskelmä Gaalassa

Antti Ketosen esikoissingle Olisitpa sylissäni julkaistiin elokuussa 2017. Biisin tarina on koko ajan kasvanut: se on striimannut platinaa, oli useamman kuukauden radioiden soitetuin kappale ja myös viime vuoden isoin radiobiisi Suomessa. Kappale myös palkittiin viime vuonna Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä.