Johanna Kuvaja musiikkiuralle – rintava poseeraus levynkannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen on syntynyt uusi poptähti, kun entinen luokanopettaja ja musiikinopettaja Johanna Kuvaja julkaisi esikoissinglensä Shower. Kappaleesta on tulossa myös näyttävä video, josta verkossa on jo julkaistu maistiainen.

– Shower-biisi sai alkunsa, kun minulla oli nettisuhde erään australialaisen nuoren miehen kanssa ja hän ehdotti, että hän voisi Skypessä näyttää itsensä suihkussa. Tätä puhelua odotellessani aloin hyräilemään kertosäettä ”Woah, woah, can I see you in the shower?”, Johanna kertoo singlensä synnystä.

– Tein biisin lähinnä vitsinä, mutta kun soitatin kotitekoista demoa musiikin ammattilaisille ja ystävilleni, heidän mielestään siinä oli hittiainesta, Kuvaja lisää.

Kappaleen takana on vaikeita aikoja, sillä homevaurioiden ja vakavan homealtistuksen takia Johanna menetti talonsa, joutui luopumaan työstään opettajana, sairastui vakavasti ja avioliittokin hajosi.