Mitä ihmettä? Mies kuljetti renkaita moottoripyörällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Liikennekäyttäytyminen vaihtelee kulttuurien mukaan. Suomessa on totuttu suhteellisen järjestelmälliseen autokulttuuriin, jossa noudatetaan pääsääntöisesti liikennesääntöjä. Toisinaan tiellä näkee erikoisiin ratkaisuihin päätyneitä kuljettajia ajoneuvoineen.

Yhdysvalloissa on kuvattu moottoritiellä huristeleva motoristi. Moottoripyörällään kulkeva mies kuljettaa samalla ajoneuvon renkaita. Videolla nähdään, kuinka mies pitää toista kättään moottoripyörän ohjaustangolla ja toisella kädellä hän pitelee kiinni selkänsä takana olevia renkaita.

Voisi kuvitella monta turvallisempaa tapaa kuljettaa renkaita. Moottoripyöriin voi muun muassa ostaa pieniä peräkärryjä, jos käytössä ei ole neljällä pyörällä kulkevaa ajoneuvoa. Video on kuvattu samalla moottoritiellä kulkeneesta autosta.