Tubettaja poliisitutkinnassa – löi koiraa videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube-tähti Brooke Houts on kohun keskiössä eläinrääkkäysepäilyjen vuoksi. Nainen julkaisi vahingossa videon, jossa hän näyttää lyövän koiraansa ja sykevän tämän päälle.

Video poistettiin nopeasti Houtsin tililtä, ja tilalle ladattiin versio jossa lyömistä ei näy. Monet ehtivät kuitenkin nähdä leikkaamattoman videon ja sitä levitettiin myöhemmin sosiaalisessa mediassa. Videon materiaali ei välttämättä sovellu herkimmille katsojille.

Houts julkaisi Twitterissä tiedotteen, jossa hän kertoi käyneensä läpi vaikeita aikoja. Tubettaja myös puolusteli tekoaan sillä, kuinka vaikeaa 34-kiloisen koiran kaitseminen hänen mukaansa on. Hän kuitenkin tunnusti tehneensä väärin videolla.

Los Angelesin poliisi on sittemmin ilmoittanut tutkivansa tapausta, uutisoi Buzzfeed. Poliisilaitoksen eläinsuojeluyksikkö on saanut videosta lukuisia ilmoituksia.