Julianne Hough riisui kaiken – kuvat naistenlehden sivuille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa. Julianne tunnetaan välittömänä ja rentona kaunottarena, joka ei juuri välitä Hollywoodin pintapiireistä.

View this post on Instagram

Let’s make some magic. 💫

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

Nyt Julianne Hough nähdään poseeraamassa upeissa alastonkuvissa Woman’s Health -lehden syyskuun numerossa. Kuvien myötä hän kertoo haluavansa ihmisten palaavan juurilleen.

Viime syksynä Julianne Hough esiteli julkisuudessa uuden hiustyylinsä leikattuaan itselleen polkkatukan ja etuhiukset. Naisen mukaan hän joutui tekemään tuolloin muodonmuutoksen, koska punaisten hiusten vaalentaminen sai hänen hiustensa latvat haaroittumaan.