Pluskokoinen tanssija murtaa ennakkokäsityksiä – kilot eivät määrittele taitoja

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Amanda LaCount on tottunut kuulemaan, että hän on kokoisekseen yllättävän hyvä tanssija. Nuori nainen ihmettelee, mitä tekemistä ihmisen koolla on ylipäätään tanssitaitojen kanssa. Hän rakastaa tanssimista, ja on siinä myös äärimmäisen taitava.

Ammatikseen itsensä tanssijana elättävä Amanda LaCount on vasta 18-vuotias, mutta ehtinyt esiintymään jo monen artistin tanssijoukoissa. Hänen referensseihinsä kuuluvat muun muassa Katy Perryn Swish Swish -videon esiintyminen ja Lizzon taustatanssijana esiintyminen Coachella-festivaaleilla. Hän on harrastanut tanssimista kaksivuotiaasta asti.

Tanssi johdatti hänet nykyiseen asuinkaupunkiin, Los Angelesiin. Amanda toivoo, että ihmiset eivät sanoisi hänen olevan yllättävän hyvä. Hän haluaa olla samalla viivalla kaikkien tanssijoiden kanssa, vaikka onkin keskimääräistä ammattitanssijaa isokokoisempi.