Teinin vuoro leikata nurmikko – otti tasapainoskootterin avukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanha sanonta kuuluu: ”Tyhmä paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä.” Tämä tarkoittaa sitä, että joidenkin asioiden eteen ei kannata nähdä liikaa vaivaa tai aikaa. Toisinaan tehtävät voi tehdä myös helpommin.

Sananlaskun esimerkkinä voidaan pitää amerikkalaista teiniä, jonka vuoro oli leikata pihan nurmikko. Koska hänen perheessään ei ilmeisesti ollut päältä ajettavaa leikkuria, päätti teini säästää jalkojaan huuverin, eli tasapainoskootterin avulla. Hänestä on kuvattu video, jolla näytetään laudan päällä seisova ja ruohonleikkuria ohjaava tyyli.

Erikoinen leikkaustyyli vaatii varovaisuutta. Pahimmassa tapauksessa huuveri ja ruohonleikkuri kolaroivat, jolloin molemmista laitteista tulee käyttökelvottomia. Pakko kuitenkin nostaa hattua teinille, joka ajatteli kotiaskareen toteuttamista nerokkaammalla tavalla.