Superautojen Atlantic Road Trip eteni Ruotsiin – Uniikki kommentoi tien päältä: ”Puita uuniin!”

Autot Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Oslosta aiemmin tällä viikolla käynnistynyt kansainvälinen superautojen reissu Atlantic Road Trip on juuri ylittänyt Ruotsin rajan ja matkalla kohti Tukholmaa ja Suomeen lähtevää ruotsinlaivaa. Yksi suomalaisista kuljettajista on räppäri Uniikki, jonka Stara tavoitti nyt suoraan tien päältä.

– Parhaillaan käynnissä reissun neljäs päivä ja kolmas ajopäivä. Saavuimme juuri Norjan puolelle ja tänään ajettavana on noin 800 kilometriä. Puita uuniin! Kaikki on mennyt todella hyvin. Hienoja autoja ja hyvää jengiä, Uniikki kertoi hetki sitten Staralle.

Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu

Superautojen matkoilla sattuu ja tapahtuu, ja poliisit ovat alituisesti kintereillä mahdollisten ylinopeuksien varalta. Uniikki on kuitenkin ottanut ainakin tähän saakka kevyen otteen ja säästynyt sakkorysiltä. Samalla räppäri on keskittynyt juhlimisen sijaan ajamiseen.

– Ollaan ajettu tosi nätisti, joten sakkoja ei ole tullut ja meininki on ollut erittäin jees. Täällä ei ole vielä ehditty bailata, kun on vedetty ihan pro-meiningillä. Ehkä voi bailata sit reissun loppupäässä, kun on vähän lyhyempiä ajopäiviä.

– Ollaan kerätty täällä aika hyvin huomiota Norjassa. Ollaan oltu televisiossa ja radiossa. Jengiä on täällä ihan ympäri maailmaa. Kun mukana on 50 autoa, niin ryhmähenki on tosi hyvä. Ollaan tutustuttu paljon uusiin ihmisiin. Tänäänkin seitsemältä aamulla herätty ja kahdeksalta lähdettiin painamaan. Nyt ollaan pari tuntia ajettu.

Yksi Atlantic Road Tripille osallistumisen syistä on Uniikin seuraavan musiikkivideon kuvaaminen. Räppäri julkaisee vielä tämän vuoden puolella hevosvoimista kertovan singlensä Hevosii, jonka videota parhaillaan kuvataan. Varsinkin Norjan maisemat olivat artistin mieleen.

Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu

– Puitteet ovat olleet mitä parhaat, ja erityisesti Norjan puolen serpentiinitiet ja vuonot ovat kyllä yhdet hienoimmista luonnon maisemista, joita olen koskaan nähnyt. Tämä on ehdottomasti reissu, jota voin suositella kaikille autoilun ystäville, Uniikki ylistää Atlantic Road Tripin maisemia.

– Tänään on pitkä päivä. Sitten painetaan suoraan lauttaan ja huomenna sitten Turun kautta Helsinkiin, jossa autot ovat puolen päivän aikaan nähtävillä ravintolalaiva MS Louisiananan edessä. Kehottaisin jengiä tulemaan paikalle.

Staran Atlantic Road Tripin materiaalit tuottavat reissussa mukana olevat Orava Media sekä extreme-kuvaukseen erikoistunut Fanny Saarelainen, jota voi seurata Instagramissa nimimerkillä @fannzu. Lisätietoja verkkosivuilta www.fannzu.com.