Metalliyhtyeen ex-rumpali pidätetty – epäillään sekoittaneen huumeita vaimonsa drinkkiin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen stoner metal -yhtye Weedeaterin entinen jäsen on pidätetty Yhdysvalloissa. Michael Kirkumin epäillään terästäneen tulevan ex-vaimonsa alkoholijuomaa metamfetamiinilla.

Kirkumin vaimon kerrotaan ihmetelleen rommissaan ollutta kitkerää sivumakua. Nainen ei saanut rommin juomisen jälkeen unta kahteen yöhön, ja niinpä hakeutui sairaalaan. Hiljattain avioeroa hakeneen vaimon verestä löydettiin metamfetamiinia.

Kirkum avasi häntä kuulustelemaan saapuneille poliiseille oven ase kädessään ja yritti paeta paikalta. Miestä syytetään WECT-uutissivuston mukaan muun muassa naisen ja lapsen pahoinpitelystä sekä virkavallan vastustamisesta. Mikäli laboratoriotesti paljastaa rommin sisältäneen huumetta, kasvaa syytteiden määrä entisestään.

Weedeater-yhtyeen perustajajäseniin lukeutunut Kirkum soitti bändin riveissä vuodesta 1998 vuoteen 2013 saakka. Yhtye on esiintynyt useita kertoja myös Suomessa.