Roolileikki vei putkaan – mies ei innostunut alistamisesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen 35-vuotias Ashley Edwards halusi leikkiä orjaa makuuhuoneessa yhdessä poikaystävänsä Kenneth Atkinsin kanssa. Mies ei kiinnostunut ajatuksesta ja pari ajautui sanaharkkaan.

Lopulta Atkins sylkäisi tyttöystävänsä päälle ja joku soitti paikalle poliisit. Viranomaiset ryhtyivät selvittämään kahakan alkuperää, ja Ashley Edwards sanoi suoraan kiistan koskeneen seksileikkejä. Nainen olisi halunnut esittää tummaihoisena osapuolena orjaa, mutta hänen vaaleaihoinen miehensä ei hyväksynyt ajatusta. Nainen yritti myös puolustaa poikaystäväänsä, ettei mies ollut käyttänyt fyysistä väkivaltaa häntä kohtaan.

The Smoking Gunin mukaan poliisit silti pidättivät Kenneth Atkinsin ja toimittivat hänet putkaan. Molemmilla osapuolilla on aiempia tuomioita tai syytteitä rikoksista, joten putkareissu voi johtaa myöhemmin vankeustuomioon.