Ultracool äiti soitti Usheria uuninluukulla – teini häpesi silmät päästään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viraalihiteiksi nousevat videot syntyvät yleensä arkipäivistä asioista ja sattumista. Nyt esittelyyn nousee perheenäiti, joka on huomannut keittiön uunin luukussa tutun äänen. Hän leikkii luukulla.

9Gagin julkaisemasta videosta on tullut viraalihitti. Videolla äiti innostuu bailaamaan luukusta kuuluvan Usherin Yeah-hitin tahdissa. Paras osuus nähdään kuitenkin tanssin jälkeen, kun hänen tyttärensä nojaa kasvoillaan epäuskoisena käsiinsä.

Koskaan ei ole huono hetki saada lapsia nolostumaan, videon otsikko vitsailee. Yleensä yksinkertaisimmat taltioinnit nousevat nettivideoiden kulttimaineeseen. Kerroimme aiemmin ruosteisesta portista, joka piti samanlaista ääntä Yeah-kappaleen tyyliin.

Cool Mom plays Usher's 'Yeah' With Oven

There is NEVER a bad time to embarrass your kid📹ahstephens925 | IG

Publiée par 9GAG sur Mardi 13 août 2019