Ihana yllätys! Ashley Graham odottaa ensimmäistä lastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Positiivisen kehonkuvan puolesta puhuva supermalli Ashley Graham on julkaissut Instagramiin videon yhdessä aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Pariskunta saa ensimmäisen lapsensa.

Yhdeksän vuotta naimisissa olleet Ashley Graham ja Justin Ervin odottavat ensimmäistä yhteistä lasta. Pariskunta ilmoitti raskaudesta sosiaalisessa mediassa. Kolmekymppinen huippumalli Ashley Graham on yksi maailman menestyneimmistä naisista.

Hän hehkuttaa kaikkia vartalomalleja, mutta erityisesti niiden kantajien tervettä itsetuntoa. Nainen on monta kertaa painottanut, että kiloista huolimatta voi noudattaa terveellisiä elämäntapoja, eli suosia puhdasta ravintoa ja liikuntaa. Ashley Grahamilla on Instagramissa 8,7 miljoonaa seuraajaa.