Siima katkesi – kalastaja hyppäsi saaliin perään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridan St. Augustinessa kalastamassa ollut seurue sai komean vonkaleen vieheen perään. Isokoinen kala oli kuitenkin saatava veneeseen ilman, että se karkaisi kalastajilta pitkän väsytystaistelun päätteeksi. Sitten yksi kalastajista teki peliliikkeen.

Chris-niminen mies päätti ottaa kalan kiinni hinnalla millä hyvänsä. Nettiin on julkaistu video, jolla näytetään pinnalle pitkän väsytyksen jälkeen noussut kala. Valitettavasti virvelistä katkesi siima loppumetreillä, joten kalastajat joutuivat turvautumaan äärimmäisiin keinoihin vonkaleen saadakseen.

Chris-niminen mies hyppää kalan perään atraimen kanssa. Hän keihästää saaliin ja taistelu päättyy. Onnellinen kalastajamies nousee veneeseen sen jälkeen takaisin, kun kaverit ovat ottaneet kalan pinnalle.