Superautojen Atlantic Road Trip parhaillaan Virossa – Uniikki: ”McLaren oli reissun kohokohtia”

Autot Lux · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka Pohjois-Eurooppaa parhaillaan vauhdikkaasti superautoilla kiertävä Atlantic Road Trip eteni Norjasta Ruotsiin, jonka ylittämisen jälkeen oli vuorossa laivamatka Suomeen. Eilen autot ajoivat Turusta Helsinkiin, jossa niitä esiteltiin myös yleisölle. Illalla matka jatkui vielä Tallinnaan. Nyt Ruotsin etapin tunnelmiin päästään Fannzun toteuttamalla videolla.

Matkassa on mukana myös suomalainen räppäri Uniikki, joka ajaa Oslosta Pärnuun näyttävällä punaisella Porschellaan. Samalla Uniikki kuvaa musiikkivideota uuteen Hevosii-kappaleeseensa, joka kertoo autojen hevosvoimista. Stara tavoitti nyt Uniikin tien päältä Virosta, jossa noin 50 superautoa ajaa parhaillaan kohti reissun päätepistettä Pärnun moottorirataa.

– Painetaan tässä just 30 kilsaa Haapsaluun. Sen jälkeen on vuorossa race track, josta matka jatkuu illaksi Pärnuun. Kai trackille pitää mennä ajamaan, kun tällainen tilaisuus tarjoutuu. Mun auto ei olekaan koskaan ollut vielä radalla. Aluksi oli Norjassa kylmää ja kallista, mutta nyt on halpaa ja lämmintä, kun ollaan Virossa, Uniikki kertoo Staralle.

– Eilinen oli Helsingin jälkeen laivalla ja Tallinnassa sellainen medium-rankka. Meille oli varattu Hollywood-yökerhosta koko VIP, jossa tanssittiin kovasti. Kova meininki. Laivamatka meni hyvin, kun osa aloitteli iltaa ja osa nukkui. Toissapäiväinen Ruotsin etappi oli aika pitkä. Pääsin itse eilen ajamaan McLarenin Turusta Helsinkiin. Oli ehdottomasti yksi reissun kohokohtia päästä ajamaan tuollaista autoa, Uniikki jatkoi.

– Yleisfiilis täällä on ollut hyvä, sillä kaikki ovat olleet tosi tyytyväisiä reissuun. Kovat olivat odotukset, mutta vähintään niin hauskaa on ollut kuin ajattelin. Musiikkivideotani kuvattiin eilen Helsingissä ja ollaan kuvattu sitä aina, kun on sattunut kohdalle hyviä spotteja. Tänään varmaan kuvataan viimeisiä kuvia ja sitten alkaa pitkä editointiurakka.

Tänä iltana Atlantic Road Tripin 50 autokuntaa suuntaavat siis reissun virallisiin päätösbileisiin Pärnuun, jossa heille on illaksi varattuna Sugar-yökerho. Sää näyttää osallistujia suosivan, sillä Pärnuun on luvattu jopa yli 30 asteen hellekelejä.