Susanna Penttilä kuin elävä mallinukke – kietaisumekko nuolee vartalon muotoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ferrer-liikkeen omistavan helsinkiläisyrittäjä Susanna Penttilän asiakkaana käy useita suomalaisia julkkisnaisia ja vaikutusvaltaisia henkilöitä. Penttilä esittelee mallistoja etenkin Instagramissa, mutta usein katsojien huomio kiinnittyy enemmän hänen rintavakoonsa.

Susanna Penttilää ei uskoisi päivääkään yli 30-vuotiaaksi, vaikka hän täytti tänä vuonna 46 vuotta. Porista alunperin kotoisin oleva nainen on luonut menestystarinan Ferrer-muotiliikkeellään. Hän on myymälän elävä mallinukke.

Playboy-lehdessäkin poseerannut Penttilä omaa kapean vyötärön ja muhkeat pakarat. Näyttävä rintavako on omiaan kietaisumekon kanssa, sillä vaatekappaleella voi korostaa parhaita ja naisellisia muotoja. Penttilä seurustelee 17 vuotta nuoremman rokkari Ronnie Roosin kanssa.