Suvi Pitkänen aloitti uuden alan opiskelun – työskentelee tulevaisuudessa toimittajana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallina, kauneuskonsulttina ja DJ:a itsensä vuosikausien ajan elättänyt suomalaisjulkkis Suvi Pitkänen lähtee opiskelemaan uutta alaa. Nainen aikoo työskennellä tulevaisuudessa toimittajana.

Suomalaisissa realityohjelmissa esiintynyt Suvi Pitkänen on aloittanut opintonsa Laajasalon opiston medialinjalla. Hän haluaa kouluttautua media-alalle, koska uskoon tarvitsevansa niin sanotusti oikeita töitä elämäänsä. Kauneusalan yrittäjyys tulee kuitenkin jatkumaan rinnalla. Hän kertoi opiskelusuunnitelmistaan Instagramissa.

– Tänään koitti se päivä että mulla alkoi koko kesän odotettu KOULU! Moni teistä onkin kysellyt että mitä mä alan opiskella, no mä aloin opiskella Laajasalon opistossa media – linjalla eli radiota,kuvausta,toimittamista yms. ja olen SUPER innoissani siitä että uskalsin ottaa tän askeleen ja hakea opiskelemaan tätä alaa!

Olen pienestä pitäen ollut tosi luova, kova esiintymään ja aina rakastanut musiikkia. Kävin ilmaisu- ja kuvaamataito painotteiset koulut kunnes lukion jälkeen lähin ehkä vähän massan mukaan ja hain korkeakouluihin jotka ei sit olleetkaan yhtään mun juttu.

https://www.instagram.com/p/B1Jl93EBDnb/