Suvi Pitkänen aloitti uuden alan opiskelun – työskentelee tulevaisuudessa toimittajana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mallina, kauneuskonsulttina ja DJ:a itsensä vuosikausien ajan elättänyt suomalaisjulkkis Suvi Pitkänen lähtee opiskelemaan uutta alaa. Nainen aikoo työskennellä tulevaisuudessa toimittajana.

Suomalaisissa realityohjelmissa esiintynyt Suvi Pitkänen on aloittanut opintonsa Laajasalon opiston medialinjalla. Hän haluaa kouluttautua media-alalle, koska uskoon tarvitsevansa niin sanotusti oikeita töitä elämäänsä. Kauneusalan yrittäjyys tulee kuitenkin jatkumaan rinnalla. Hän kertoi opiskelusuunnitelmistaan Instagramissa.

– Tänään koitti se päivä että mulla alkoi koko kesän odotettu KOULU! Moni teistä onkin kysellyt että mitä mä alan opiskella, no mä aloin opiskella Laajasalon opistossa media – linjalla eli radiota,kuvausta,toimittamista yms. ja olen SUPER innoissani siitä että uskalsin ottaa tän askeleen ja hakea opiskelemaan tätä alaa!

Olen pienestä pitäen ollut tosi luova, kova esiintymään ja aina rakastanut musiikkia. Kävin ilmaisu- ja kuvaamataito painotteiset koulut kunnes lukion jälkeen lähin ehkä vähän massan mukaan ja hain korkeakouluihin jotka ei sit olleetkaan yhtään mun juttu.

View this post on Instagram

Hei vaan kaikki Instagram ystävät👋🏼 Tänään koitti se päivä että mulla alkoi koko kesän odotettu KOULU! 👩🏻‍🎓 Moni teistä onkin kysellyt että mitä mä alan opiskella, no mä aloin opiskella Laajasalon opistossa media – linjalla eli radiota,kuvausta,toimittamista yms. ja olen SUPER innoissani siitä että uskalsin ottaa tän askeleen ja hakea opiskelemaan tätä alaa! Olen pienestä pitäen ollut tosi luova, kova esiintymään ja aina rakastanut musiikkia. Kävin ilmaisu- ja kuvaamataito painotteiset koulut kunnes lukion jälkeen lähin ehkä vähän massan mukaan ja hain korkeakouluihin jotka ei sit olleetkaan yhtään mun juttu. Kaikenlaista on tässä vuosien mittaan tullut kokeiltua, musiikin parissa olen tehnyt töitä jo 10 vuotta mutta sitä ”oikeeta uraa” lähin rakentamaan ihan muita reittejä. Syy siihen miksi käytän ilmaisua ”oikeeta uraa” on se että tein monta vuotta töitä dj:nä ja mallina, pärjäsin hyvin mutta jatkuvasti sain kuulla kommentteja siitä että pitäis mennä ”oikeisiin töihin” ja niin siinä kävi että sitä alkoi itse ajattelemaan samoin. Muutama vuosi siihen vaadittiin että ymmärsin sen ettei mun tarvitse tukahduttaa osaa minusta tehdäkseni myös jotain muuta. Koska niinhän siinä kävi, olin myös soittamatta reilu vuoden kun en oikein tiennyt mitä mä nyt olen ja mitä mä meinaan tehdä. Dj ja kauneuskonsultti ei ehkä ollut se ideaalisin yhdistelmä mutta pari vuotta sitten totesin et wtf,se olen minä, olen silleen onnellinen ja sillä mennään🤜🏻 Kauneusala on antanut mulle paljon ja tulee antamaan jatkossakin,suhtaudun alaan todella intohimoisesti varmasti aina mutta mun luovuuden tuska ei sammu kuin tekemällä (eikä sillonkaan) ja nyt on aika toteuttaa itseään 🔥 (Beauty business – I’m always hanging there😏 Pohjois-Suomessa karavaani kulkee ja hommaa rokkaa kuten ennenkin ellei jopa vielä paremmin, kiitos mun upean tiimin!!❤️ Kohta aukeaa @ouluclinic hoitola Nurmekseen ja voipi olla että kohta myös Lapissa saa meidän palveluita 😏) Te kaikki ketkä jaksoitte lukea loppuun niin kiitos siitä😁 Mitä haluun vielä sanoa: BE WHO YOU ARE, NOT WHO THE WORLD WANTS YOU TO BE.✨ Ei muuta kun ihanat illan jatkot kaikille 😍 #backtoschool #mediabusiness #laajasalonopisto

A post shared by Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) on