Ex On The Beach -tähti niukoissa bikineissä – haarakiila kameran linssissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen MTV-kanavalla parhaillaan esitettävä Ex On The Beach -televisiosarja seuraa pikkujulkkisten ja heidän entisten kumppaneiden parisuhdedraamoja. Yksi sarjaan osallistuvista on laulaja Aubrey O’Day.

Laulajana ja mallina itsensä elättävä povipommi Aubrey O’Day on tullut kuuluisaksi myös Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan salarakkaana. Nykyisin nainen kerää faneja riettailla otoksilla, jotka venyttävät Instagramin rajoja. Kuvapalvelu luotiin alunperin esittelemään ihmisten ottamia valokuvia hauskojen filttereiden kera, mutta nykyisin sitä käytetään suurelta osin omakuvien julkaisemiseen.

Entisajan aikuisviihde ei juurikaan eroa nykyajan sosiaalisesta mediasta. Tämän osoittaa myös Aubrey O’Dayn viimeisin kuvajulkaisu Instagramissa, jossa katsojat pääsevät kurkkimaan paljettibikineissä olevan naisen jalkojen väliin. Kuvat ovat suosittuja, koska Aubrey O’Daylla on jo 70.000 ihmistä vaille miljoona seuraajaa Instagramissa.

View this post on Instagram

ex on the beach TONIGHT @9pm on @mtv! @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on