Miehellä yli tuhat tatuointia – yli 95 prosenttia kehosta musteen peitossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilian Rio de Janeirossa asuva Marcelo ”B-boy” De Souza Ribeiro kääntää katseita mihin tahansa kulkeekin. Hän on varmasti yksi maailman eniten tatuoiduista ja kehomuokatuista ihmisistä. Hän on ylpeä ulkonäöstään.

Tämä kahden lapsen 36-vuotias isä ei näytä samanlaiselta perheenisältä kuin muun naapuruston vanhemmat. B-boyn kehosta on tatuoitu yli 95 prosenttia, mukaan luettuna simämunat, jotka ovat sysimustat. Hän on toteuttanut suurimman osan kehonsa muutoksista itse.

Hänen Lilian Leite -niminen tyttöystävä uskoo, että ihmisillä ei tulisi olla rajotteita itsensä toteuttamisessa. Rajuja ulkonäkömuutoksia tekevät ihmiset haluavat olla erilaisia ja näyttäviä ulkonäöltään tai yksinkertaisesti toteuttaa itseään tavalla, mikä saattaa järkyttää tavallista ihmistä.

– En kadu mitään. Tekisin tämän kaiken saman uudestaan, jos kehoni nyt palautettaisiin ennalleen, B-boy sanoo Barcroft TV:n haastattelussa.