Mies työnsi peniksensä mutteriin – pelastushenkilöstö turvautui rälläkkään

Ohhoh! Terveys · Tim Isokivi

34-vuotias mies on joutunut oppimaan kantapään kautta, miksi seksilelut kannattaa hankkia alan liikkeistä rautakaupan sijaan. Hän päätyi sairaalaan mutterin jäätyä jumiin peniksensä ympärille.

Hong Kongissa asuva mies ehti kärvistellä mutteri peniksensä ympärillä kaksi päivää, yrittäen saada sitä irti omin avuin. Lopulta hän hakeutui ensiapuun. Peniksen kärki ja esinahka olivat jo turvonneet niihin kertyneen nesteen ansiosta, ja mutteria ympäröivä iho oli alkanut mädäntyä.

Lääkärit yrittivät ensin turhaan poistaa esinettä liukasteella. Lopulta he joutuivat turvautumaan timanttilaikalla varustetun kulmahiomakoneen apuun. Potilaan kerrotaan saaneen penikseensä muutamia pintahaavoja 94-minuuttisen operaation aikana.

Lääketieteen julkaisu Urology Case Reportsin mukaan miehelle määrättiin vielä kahden viikon antibioottikurssi. Kuukauden jälkeen onnettomuudesta hän alkoi jälleen saamaan erektioita, ja kuuden kuukauden päästä seksin harrastaminenkin sujui tuttuun tapaan.