Miley Cyrusista eronneesta Liam Hemsworthista halutaan seuraava Unelmien poikamies

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus ja hänen näyttelijäpoikaystävänsä Liam Hemsworth paljastivat viikonloppuna eroavansa. Useiden vuosien ajan on-off -suhteessa ollut pariskunta ehti olla naimisissa seitsemän kuukautta.

Nyt fanit ovat aloittaneet somekampanjan, jossa Liamia vaaditaan suositun realitysarjan tähdeksi. Hänet halutaan The Bachleron, eli Unelmien poikamies -sarjassa sinkkunaisten tavoittelemaksi komistukseksi.

Idea on saanut runsain määrin kannatusta niin Facebookissa kuin Twitterissäkin. Outspoken-podcastin Facebook-sivulla nähtiin jopa fanin tekemä kuva, miltä Liamin tähdittämän The Bachelor -kauden mainoskuva voisi näyttää.

 

Tag a friend who would apply🌹

Publiée par Outspoken_the_podcast sur Lundi 12 août 2019