Nainen tunnusti: Upeaa seksiä poikaystäväni isän kanssa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

The Sunin sivustolla lukijoiden kinkkisiin kysymyksiin vastaava Deidre Sanders on saanut erään parikymppisen naisen lähettämän tunnustuksen. Nainen kertoo rakastavansa 21-vuotiasta poikaystäväänsä, mutta hän harrastaa uskomatonta seksiä miehensä isän kanssa.

– Asumme molemmat poikaystäväni kanssa edelleen vanhempiemme luona, mutta säästämme yhteistä asuntoa varten. Toisin sanoen meillä on erittäin vähän yhteistä aikaa intiimiä kanssakäymistä varten. Eräänä päivänä poikaystäväni isä yllätti meidät hänen sängystään kesken seksin, nainen aloittaa The Sunissa.

Myöhemmin poikaystävä oli lähtenyt töihin ja nainen oli jäänyt kahden miehen isän kanssa. He päätyivät harrastamaan seksiä. Isä kertoi kiihottuneensa naisen vartalosta ja mies olikin tarjonnut neitokaiselle elämänsä parhaat kyydit. Sen jälkeen he ovat harrastaneet monta kertaa seksiä salaa poikaystävältä.

Deidre Sanders tuomitsee 45-vuotiaan isän käyttäytymisen ja uskoo, että mies käyttää poikansa tyttöystävää häikäilemättömästi hyväkseen. Hän varoittaa naista, että tilanne tulee päätymään kyyneliin ennemmin tai myöhemmin. Luottamus loppuu kuin seinään sekä pojan ja hänen isänsä välit menevät pilalle. Hän kehoittaa naista lopettamaan seksisuhteen ja keskittymään ainoastaan poikaystäväänsä. Nuoren miehen seksitaidot kehittyvät ajan kanssa.