Omituinen ketjukolari valvontakameraan – tapahtumat kuin sketsisarjasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Philadelphiassa sijaitseva 6 Abc -uutiskanava on saanut reportaasiinsa materiaalia talon omasta valvontakamerasta. Rakennuksen ulkopuolella ollut valvontakamera kuvasi omituisen ketjukolarin kaikkine yksityiskohtineen.

Videolla nähdään, kuinka punainen Cadillac aiheuttaa ketjukolarin ajaessaan pysähtyneiden ajoneuvojen perään. Auto ohjautuu pientareelle ja kuljettaja päättää paeta ajoneuvon kattoikkunasta. Yhtäkkiä kuski kuitenkin muistaa unohtaneensa tavaraa auton sisälle ja juoksee takaisin.

Sitten ketjukolarin aiheuttanut kuljettaja lähtee juoksemaan karkuun ja pudottaa toisen kenkänsä. Viranomaiset saapuvat vasta kymmenien minuuttien kuluttua tarkastamaan osallistuneiden terveydentilaa ja sitä, mitä kolarissa oli oikein tapahtunut. Kaikki kääntyy entistäkin kummallisemmaksi, kun punaisen ajoneuvon kuljettaja saapuu tuntia myöhemmin takaisin ja päättää jatkaa matkaansa kolariautolla.

– Valitettavasti emme tavoittaneet poliiseja kommentoimaan tapahtumia, uutisreportteri Dan Cuellar valittelee suorassa lähetyksessä.