Missikaunotar Rosa-Maria Ryyti saa miehet sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on upea missikaunotar, joka nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Hän poseeraa nykyisin usein upeissa poseerauskuvissa sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo lähes 40.000 seuraajaa. Viime aikoina Ryyti on julkaissut upeita lomakuviaan sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Oispa Suomessa saman värisiä järviä ku Espanjassa. 🥰

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

Viime aikoina varsinkin Espanjassa ikuistettuja lomakuviaan julkaissut Rosa-Maria nähdään tällä kertaa haikailemassa takaisin Espanjan aurinkoon, sillä hän julkaisi upean bikinikuvansa sikäläiseltä rannalta. Samalla Ryyti toteaa, että ”Oispa Suomessa saman värisiä järviä ku Espanjassa”.