Lani Blairilla jo 800 000 seuraajaa – hemmotteli faneja kurvikkaalla videolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkissa asuva tarjoilijatar Lani Blair nousi viime vuonna julkisuuteen yhden yön aikana vietettyään salaisen tapaamisen Khloe Kardashianin kanssa seurustelleen koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. Blair elättää itsensä nykyisin Instagram-mallina tarjoilijan töiden lisäksi.

Kolmekymppinen Lani Blair on ahkera kuntosalikävijä, mikä käy ilmi hänen vartalonsa muodoista ja pyykkilautavatsasta. Nyt nainen on esitellyt treenamistaan Instagramiin julkaistulla videolla. Hän osoittaa, että hänen ulkonäkönsä ei ole syntynyt nappia painamalla, vaan se on vaatinut runsaasti kuntoharjoittelua.

Neitokaisella on tätä nykyä yli 800.000 seuraajaa. Hänelle salasuhde oli uraa kohottava teko, kun taas toisena osapuolena olleen NBA-tähti Tristan Thompsonin ja hänen silloisen kumppanin Khloe Kardashianin elämä musertui. Pettäminen tapahtui vain muutama päivä ennen pariskunnan ensimmäisen yhteisen lapsen syntymää.

View this post on Instagram

Adulting🏋🏾‍♀️

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on