Saksalaisen huvipuiston laite suljettiin – näytti ilmassa pyöriviltä hakaristeiltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksan Tatsmaniassa sijaitsevassa huvipuistossa otettiin käyttöön uusi huvittelulaite heinäkuun lopulla. Pian laitteen esittelemisen jälkeen ihmiset huomasivat, että se näytti ilmassa pyöriviltä hakaristeiltä. Laite jouduttiin sulkemaan.

Eagle Fly -niminen huvipuistolaite suljettiin pian käyttöönoton jälkeen. Huvipuiston omistaja Rüdiger Braun pahoittelee, että ei huomannut laitteen muistuttavan ilmassa pyöriviä hakaristejä. Hän on harmissaan, että osa huvipuistovieraista on pahoittanut mielensä vahingon takia.

Huvipuistolaitteesta kuvattu video lähti nopeasti leviämään netissä. Moni ihmettelee, kuinka yhtäläisyyttä ei ole huomattu aiemmin, The Sun uutisoi. Natsisymbolina pidetty hakaristi on kielletty Saksan lain mukaan.

Ingenieurskunst from de